Open dag De Molenberg

GROENLO - Op zaterdag 17 maart is iedereen van harte welkom op de open dag van Marga Klompé in De Molenberg, tijdens de week van Zorg en Welzijn. Het woonzorgcentrum laat aan belangstellenden, buurtbewoners, (aankomende) studenten en leerlingen, vrijwilligers, cliënten en mantelzorgers graag zien wat men allemaal in huis heeft. Er is een informatiemarkt, er zijn allerlei activiteiten en Theducater verzorgt een interactieve workshop voor mantelzorgers en andere belangstellenden.

Workshop
'Ik wil je begrijpen' is een interactieve workshop over gedrag bij ouderen (met bijvoorbeeld dementie) wat we niet altijd begrijpen. De acteurs spelen situaties waarin ze sneller boos of emotioneel worden of minder aandacht hebben voor sociale 'gedragscodes'. Deze workshop is bedoeld om handvatten te geven aan mantelzorgers en overige betrokkenen om met dit soms onbegrepen gedrag om te gaan. De workshop wordt gegeven van 13.30 tot 14.30 uur in ruimte 't Kormelink in De Molenberg, Ziekenhuisstraat 14. Aanmelden voor de workshop kan via dc.molenberg@szmk.nl.

Infomarkt
Op de informatiemarkt van 11.00 tot 16.00 uur kan men terecht voor advies over zorg, wonen en welzijn. Verschillende medewerkers van Marga Klompé staan klaar. Interesse in een baan in de zorg? Of werken als vrijwilliger? Ook dan is men dus van harte welkom bij Marga Klompé, Ziekenhuisstraat 7 in Groenlo.


www.szmk.nl/opendagzorg