Fabian Franciscus. Foto: PR Paaspop
Fabian Franciscus. Foto: PR Paaspop Foto:

Cabaret bij Paaspop

ZIEUWENT -Tijdens de 39ste editie van Paaspop Zieuwent blijft de organisatie vernieuwen. Dit jaar is er een nieuwe terreinindeling waarbij de Spiegeltent en de Kroegtent het binnenplein omarmen. Op zaterdagavond 31 maart barst Paaspop Zieuwent weer los en wordt de Kroegtent omgetoverd in het Paaspop Theater.

De organisatie heeft drie cabaretiers weten te strikken die een avondvullend programma gaan verzorgen. Hiermee krijgt het publiek een unieke kans om op een informele en laagdrempelige manier te genieten van cabaret in de Achterhoek. In het Paaspop Theater betreden Fabian Fransiscus, Patrick Meijer en Tom Montfrooy het podium om de bezoekers te vermaken. Deze heren zijn geen onbekenden in de cabaretwereld, hebben internationale podiumervaring en al enkele awards op hun naam staan. Iedere cabaretier verzorgt een aparte show waarin humor centraal staat, maar ook maatschappelijke thema's worden aan de kaak gesteld. Het publiek wordt aan de hand genomen en meegezogen in de shows.

De presentatie van deze avond is handen van PEERtoftheater. Aanvang van de cabaretavond is om 21:00 uur, vanaf 21:30 start het programma. Na afloop van de cabaretavond is er de mogelijkheid om gezellig te borrelen in de Spiegeltent. Deze is vanaf 22.15 uur open voor iedereen die zin heeft in een feestje onder begeleiding van de Superpianoshow.

Spiegeltent
Het andere nieuwtje van Paaspop Zieuwent is de komst van een heuse Spiegeltent. Een Spiegeltent kenmerkt zich door het hout, glas in lood ramen, knusse zitgedeeltes aan de rand en natuurlijk haar spiegels. Uniek aan de Spiegeltent is ook dat er maar een beperkt aantal van bestaan in Nederland, daarom is de organisatie ook trots op deze aanwinst en verwacht de bezoeker te kunnen verrassen met deze sfeervolle tent. Paaspop Zieuwent voorzitter Dave Holkenborg: "De Spiegeltent is allesbehalve een standaard festivaltent. Wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen!"

Paaspop Zieuwent vindt dit jaar wederom plaats aan de Rouwhorsterdijk op zaterdag 31 maart en zondag 1 en maandag 2 april. Kaarten voor de cabaretavond zijn voor €10,- te koop op www.paaspop-zieuwent.nl/tickets of bij de voorverkoopadressen: Primera Lichtenvoorde en Spar Zieuwent.


www.paaspop-zieuwent.nl

Fabian Franciscus. Foto: Cameretten/Marcel Kollen.