Best of Foo. Foto: PR.
Best of Foo. Foto: PR. Foto:

Zaterdag blijvertje voor Over De Top Festival

LICHTENVOORDE - Op zaterdag 19 en zondag 20 mei is het weer zover! Tijdens het pinksterweekend staat Lichtenvoorde weer in het teken van het Over De Top Festival. De organisatie is druk bezig om ook van de negende editie een grandioos feest te maken en presenteert alvast het volledige muziekprogramma van de zaterdag.

Knarsetand (electropunk), Best of Foo (Foo Fighters Tribute), Supermoon (funk), Dokter Watjes (dialectrock), Polynation (techno/ambient), Ooostblok (ska/gypsy), Living Room Heroes (southern rock), PEER (indierock), Conta Fools (reggae) en de Fort Fiësta DJ's (feest) zorgen op zaterdag van het festival voor de muzikale invulling. Met deze line-up is de organisatie erin geslaagd om het publiek een zeer afwisselend muziekprogramma voor te schotelen. Naast bands en dj's staan er natuurlijk ook weer absurde theateracts en knettergek kindervermaak op het programma.

Twee dagen feest
In 2017 organiseerde het Over De Top Festival voor het eerst een tweedaags evenement. Dit bleek met een kleine vierduizend bezoekers een groot succes, dus besloot de organisatie om dit ook in 2018 door te zetten.

Oerwaus
Het festival neemt in 2018 afscheid van haar dancetent en verwelkomt een nieuw podium: de Oerwaus. De techno blijft, maar wordt aangevuld met andere liveacts: alles wat maar een beetje vreemd, maar wél heel lekker is, gaat rechtstreeks door naar de Oerwaus.

Binnenkort maakt de organisatie ook het volledige zondagprogramma van het festival bekend. Meer informatie en tickets bestellen via de site.


www.overdetopfestival.nl

Dokter Watjes. Foto: PR.
Knarsetand. Foto: PR.
Dokter Watjes. Foto: PR.