Voorjaar! Lichtenvoorde doet de winterjas weer uit. Foto: Jorieke Philipi
Voorjaar! Lichtenvoorde doet de winterjas weer uit. Foto: Jorieke Philipi Foto:

Lente in zicht: voorjaarsmodeshow

LICHTENVOORDE - De winterjassen kunnen weer de kast in, de zon laat zich steeds vaker zien en de dagen worden langer. Kriebelt het al om samen met vrienden of familie het terras op te gaan? Dat komt goed uit, want de jaarlijkse voorjaarsmodeshow komt er weer aan.

Op zondag 8 april staat Lichtenvoorde in het teken van het voorjaar én fashion. Geniet heerlijk van een kop koffie op het terras terwijl je tijdens de modeshow volledig wordt bijgepraat over de nieuwste trend voor de zomer van 2018. Nadat je volledig geïnspireerd bent, kun je zelf de winkels in om je favoriete items te shoppen; want alle winkels zijn deze middag geopend. Daarnaast zijn de winkelstraten sfeervol gevuld met straattheater, dansoptredens en living statues. Altijd al eens model willen worden? Laat je haar doen en laat jezelf prachtig vastleggen als model voor één dag.

Kortom, op zondag 8 april staat het centrum van Lichtenvoorde weer bol van de leuke activiteiten en vieren we met z'n allen dat het voorjaar er dan eindelijk is. De shows beginnen om 13.45 uur en 15.15 uur.

Altijd veel belangstelling voor de modeshow. Foto: Jorieke Philippi