HV Grol Dames 2 kampioen

GROENLO - Ze hadden genoeg aan een gelijkspel, maar een seconde voor het einde sleepten de handbalsters van Dames 2 er toch nog een overwinning uit tegen BWO 4. Met 11-10 kreeg het kampioenschap daarom een extra fraai randje.

In een gevulde sporthal Den Elshof begon Grol gespannen aan de wedstrijd, maar de eerste aanval was gelijk raak. Deze flitsende start kreeg echter geen vervolg, Grol had het moeilijk en bereikte de rust met een 6-6 tussenstand. In de tweede helft kwam de thuisploeg zelfs even op achterstand. Achttien seconden voor het einde van de speeltijd stond het 10-10. Dat was genoeg voor het kampioenschap. Maar met een allerlaatste aanval wiste de Grol-dames toch de overwinning voor zich op te eisen.

Dames 1
Dames 1 was met 26-11 in de laatste wedstrijd van het seizoen veel te sterk voor Vasse. De wedstrijd was de laatste onder (bege)leiding van de coaches/trainers Woppie en Boon.