Korencontactavond Beltrums Mannenkoor met twee gastkoren

BELTRUM - Het Beltrums Mannenkoor heeft een korencontactavond georganiseerd: op zaterdag 21 april is het koor te horen en te zien, samen met twee gastkoren: het popkoor Care for Music uit Eibergen en het jongerenkoor Cecil uit Rietmolen.

Care for Music is een gemengd koor met leden uit de wijde omtrek van Eibergen, dat Nederlandse en anderstalige popnummers zingt. Het koor staat sinds begin van dit jaar onder leiding van dirigente Merel van Eldrik.
Cecil uit Rietmolen is een jongvolwassenenkoor, dat een eigentijds repertoire brengt, met nummers van onder andere Anouk, Krezip en Nick & Simon. De dirigent van Cecil is Frank Sterenborg. Hij heeft op de korencontactavond een dubbelrol, hij begeleidt namelijk ook het Beltrums Mannenkoor op de piano.
De Beltrumse gastheren staan onder leiding van dirigent Hans Kienhuis. Het Beltrums Mannenkoor telt op dit moment 50 leden en repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

De korencontactavond begint om 19.30 uur, de toegang is gratis. De locatie is muziekgebouw Dacapo, Haarstraat 1a, Beltrum.


www.beltrumsmannenkoor.nl