Ook dit jaar passe-partout en dukaten

GROENLO - Ook in 2018 kunnen bezoekers van Groenlo met de speciale passe-partout toeristische bezienswaardigheden bezoeken. Twee jaar geleden werd dit idee gelanceerd, tot nu toe blijkt het erg succesvol. De passe-partout is een juten zakje met daarin drie dukaten, geldig van april tot en met oktober. Erik Mentink van Groenlo Vestingstad Promotion coördineert het project.

Met de dukaten die in het juten zakje zitten kan men drie toeristische bezienswaardigheden naar keuze bezoeken. Stadsboerderij Grolle in de Notenboomstraat, het Stadsmuseum aan de Mattelierstraat, toren beklimmen en bezichtiging in de Calixtusbasiliek, of een rondleiding in de kerkers onder het Stadhuis. Bovendien kan een ritje gemaakt worden met de Vestingstad Express. Deze start vanaf Marveld Recreatie.

Om aan te geven wanneer welke toeristische bezienswaardigheid open is, ontvangen de bezoekers bij aankoop van een passe-partout een plattegrond met informatie over de deelnemers.

De passe-partout kan het hele seizoen gekocht worden bij de VVV in Groenlo (Kevelderstraat 1), de receptie van Marveld Recreatie en de toeristische bezienswaardigheden die meedoen. facebook.com/VestingdagenGroenlo