ZSOM in De Molenberg

Televisie programmering
week 17

GROENLO - Ook deze week zendt de Ziekenomroep Sound of Music (ZSOM) weer op verschillende momenten tv-programma's uit in De Molenberg te Groenlo.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten van de afgelopen twee weken uit Groenlo en uit de omgeving.

Het Krabbenkoor
In Marga's Grand Café locatie De Molenberg was het familiekoor Krabbenkoor te gast. Toen oma Krabben bewoonster was van Antoniushove in Lichtenvoorde, kwam de vraag van de directie of er een gezellige avond voor de bewoners georganiseerd kon worden. Oma Krabben had elf kinderen en die konden best een deuntje zingen, was oma's antwoord. Zo ontstond dit gelegenheidskoor, dat zingt in het Nederlands, Duits en Engels. Deze week is bij ZSOM het eerste deel van het optreden te zien.

ZSOM Regiojournaal
Terug naar het nieuws en de actualiteiten uit de regio.

Balletuitvoering De Etalage
Op 11 april van dit jaar heeft de ZSOM opnames gemaakt van de presentatie van de balletleerlingen van Boogie Woogie in Winterswijk. Het toneel van theater De Storm was als het ware een grote etalage, waarin paspoppen stonden. Zodra de muziek begon te spelen kwamen deze paspoppen in beweging. Aan deze uitvoeringen deden leerlingen van alle leeftijden mee. Deze week het eerste deel bij ZSOM.


www.zsom.nl