Dauwtrappen voor een goed doel

GROENLO - Vrienden RTCG en Goossens Tweewielers Groenlo hebben voor donderdag 10 mei een tweetal fietsroutes uitgezet. Er is (vooral bij de langste route) gekozen voor een traject langs de vernieuwde N18, zodat men tijdens het dauwtrappen kennis kan maken met het nieuwe tracé.

Fietsliefhebbers kunnen kiezen uit een route van circa 30 kilometer of een van circa 50 kilometer. Op de korte route (onkosten 3 euro) is er een mogelijkheid om te pauzeren bij het Muldershuis. Bij de lange route (onkosten 5 euro) is er gelegenheid tot een pauze en wel in Rietmolen. De routes worden aangeleverd op A4-formaat en zijn vanaf vrijdag 4 mei tijdens openingsuren verkrijgbaar bij Goossens Tweewielers in Groenlo. Deelnemers kunnen zelf bepalen op welk tijdstip zij op Hemelvaartsdag willen vertrekken van huis.

Net als afgelopen jaar zal de opbrengst van deze fietsactiviteit besteed worden aan een goed doel. Zo werd vorige keer de Stichting Lichtenvoorde verblijd met een tuinset met drie tafels en zeventien stoelen (geleverd in overleg met de firma Post in Groenlo).