ZSOM tv week 20

GROENLO - ZSOM zendt de komende week op verschillende momenten de volgende programma's uit in De Molenberg te Groenlo.

ZSOM Regiojournaal
Het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen twee weken.

Uitreiking boek: Natuur in de buurt
Op vrijdagmiddag 16 maart werd mr. prof. Pieter van Vollenhoven ontvangen in de botenloods van restaurant Welgelegen in Groenlo. Hier kreeg hij het boek 'Natuur in de buurt', geschreven door Anton Stortelder en Joop Schaminée, uitgereikt door burgemeester Anette Bronsvoort. De heer Van Vollenhoven duidde in zijn toespraak op de noodzaak om voorzichtig en zorgvuldig met de natuur om te springen. Genodigden en vele belangstellenden woonden deze feestelijke bijeenkomst bij. Bij het vertrek kreeg ieder een exemplaar mee.

Harley Davidson liefhebber
Johan Hoftijzer uit IJzerlo is een liefhebber van oude motoren en dan vooral Harley's. Hij toonde de ZSOM zijn motoren en vertelde vol passie over de samenstelling en techniek van deze medeveroveraars van Europa in de Tweede Wereldoorlog, Daarnaast is zijn grote hobby koper bewerken; zelf weet hij niet eens meer hoeveel kannetjes en andere exemplaren hij heeft gemaakt voor zichzelf en ook veel voor anderen. Wanneer hij dit vertelt, glimt hij nog meer dan zijn keteltjes.

ZSOM Regiojournaal
Terug naar het nieuws en de actualiteiten uit de regio.

Concert Vocales
Koor Vocales uit Groenlo bestaat sinds 1968, toen begonnen als jongerenkoor, en is een gemengd meerstemmig koor dat uit gemiddeld 60 leden bestaat. Op 5 mei gaf dit koor in De Mattelier het jubileumconcert 'Happy', waarvan de ZSOM tv-opnames heeft gemaakt. Geniet van het tweede deel van dit concert.


www.zsom.nl