Gezamenlijke deelname Molenbergers aan Wandel-3-daagse

GROENLO - Bewegen is gezond. Voor iedereen, en zeker voor senioren. Wandelgroep 'Fitte Start', een initiatief van het Huis van de Buurt, dacht hetzelfde. De bedoeling is met zoveel mogelijk senioren één avond deelnemen aan de Groenlose Wandel-3-daagse.

Elke eerste zondag van de maand staat een mooie wandeling van de nog steeds groeiende wandelgroep op het programma. Daar is het idee ontstaan om deel te gaan nemen aan de Wandel-3-daagse. "We nemen één avond deel en lopen dan vijf kilometer", vertelt Jacqueline Gussinklo van het Huis van de Buurt. "Op woensdagavond 30 mei hopen we zoveel mogelijk senioren enthousiast te krijgen om met ons mee te lopen." De andere twee avonden kan er op eigen initiatief worden deelgenomen.
De senioren vertrekken gezamenlijk om 18.00 uur vanaf Marga's Grand Café De Molenberg, vanwaar het richting de Muziekkoepel gaat. Daar is ook de finish. "We komen lekker in beweging en aan gezelligheid zal het zeker niet ontbreken," aldus Jacqueline.

Organisator Stichting Wandel en Beleef is blij met het initiatief en hoopt op grote deelname. De kosten zijn 2,50 euro voor de route en een traktatie onderweg.
Opgeven kan via Huis van de Buurt: telefoon 0544 - 473307 of e-mail dzc.molenberg@szmk.nl.