Foto: PR
Foto: PR Foto:

Test luchtbedden en relaxstoelen voor op de camping

WINTERSWIJK - Op zondag 27 mei staat bij Obelink Vrijetijdsmarkt alles in het teken van slapen en relaxen op de camping. Wie benieuwd is wat het lekkerst ligt, kan het komen testen.

Er is een groot assortiment aan luchtbedden, slaapmatjes, veldbedden en slaapzakken. In de Obelink showroom kun je allerlei luchtbedden zelf testen. Van selfinflating matten, waar je dus geen pompje bij nodig hebt, tot luchtbedden die je met een elektrische of voetpomp kunt opblazen. Bij aankoop van een slaapzak vanaf 30 euro ontvang je op deze zondag een gratis 'caravan cuddlebug'. Niet alleen decoratie voor in je slaapcabine, maar ook ideaal te gebruiken als een reiskussen in de auto.

Ook heeft Obelink luchtbedden en slaapzakken speciaal voor kinderen. In 2016 heeft Obelink het merk Wander Wonder gelanceerd: een kleurrijke kampeerlijn met allerlei kampeerspullen, waaronder klap- en vouwstoelen, servies, diverse kussens en slaapzakken en luchtbedden voor jongens en meisjes. De kersverse collectie van 2018 ligt nu in de winkel. Op zondag 27 mei is er 10% korting op alle slaapmatten en slaapzakken van Wander Wonder.

Slapen op de camping hoeft natuurlijk niet op een luchtbed, maar kan ook op een andere manier, bijvoorbeeld in een campingstoel. Mensen kunnen in de showroom ook de relaxstoelen of klapstoelen bekijken en testen.

Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk is op 27 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur.