Programma ZSOM

GROENLO - Ook in week 21 worden de tv-programma's van de ZSOM weer op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo. Het betreft deze week de volgende programma's.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2018 het laatste nieuws en de actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio in het Regiojournaal.

Marianum gala-avond
Binnenkort, 12 juni, is het weer zover: de jaarlijkse gala-avond van het Marianum Groenlo. De ZSOM gaat weer opnames maken van hoe de eind-examenleerlingen in gala naar hun feestavond gaan, maar in dit programma nog even een terugblik naar de opnames van 2017.

Schaapscheerders dag op de Grolse Weiden
Op zondag 22 mei 2016 werd voor de eerste keer de schaapscheerdersdag georganiseerd in de Grolse Weiden. De landschapskudde van Roelof Kuiper liep daar al een paar dagen te grazen. Deze zondag werden ze geschoren door professionele schapenscheerders. Een enkel schaap werd door beginnelingen geschoren, onder toezicht van een ervaren schapenscheerder. Rondom de werkplek waren kraampjes geplaatst met verschillende artikelen en bezigheden.

ZSOM Regiojournaal
Terug naar het nieuws en de actualiteiten uit de regio.

Concert Vocales
Op 5 mei gaf het koor Vocales in De Mattelier het jubileumconcert 'Happy', waarvan de ZSOM tv-opnames heeft gemaakt. Dit keer het laatste deel van dit concert.