Ed Struijlaart. Foto: Rutger van der Bent
Ed Struijlaart. Foto: Rutger van der Bent Foto:

Ed Struijlaart, Esther en Karin, Abba Fever

RUURLO - Een paar jaar geleden zei Hagenees Ed Struijlaart z'n baan op om een droom na te jagen: leven van en voor de muziek. Het gaat al een tijdje hard met zijn carrière. Zo werd hij genomineerd voor een 3FM Award, stond met zijn band op Concert at SEA én Noorderslag, mocht op tournee met Bløf en is niet meer weg te slaan van de Nederlandse radio. Uiteraard is hij ook een graag geziene gast op Reurpop. Dit jaar keert hij terug, ditmaal in de Huiskamertent op zaterdagavond. Verder kan men op zaterdagavond genieten van het duo Esther en Karin in de huiskamertent en op zondag 10 juni meeswingen op de grootste hits van ABBA.

Huiskamertent
Dit jaar komen de als muziektherapeut gediplomeerde Ruurlose dames Ester Wiegerinck en Karin Hukker voorbij in de Huiskamertent. Zaterdagavond zullen ze de bezoekers verwennen met watharmonieuze klanken tijdens een intiem optreden, bestaand uit een mix van covers in een kleine, akoestische setting. Van fijne luisterliedjes tot gezellige meezingers. Op de Reurpop-zaterdag spelen Ester & Karin tussen 23.30 en 00.00 uur in de Huiskamertent.

Abba Fever in de Balzaal
Warm je stembanden maar vast op, want Abba Fever brengt je terug naar de jaren '70 en '80. Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia; alle grote hits komen voorbij, compleet met de herkenbare sound en handgemaakte glitterpakken. Swing mee in de Balzaal op zondag 10 juni, op Reurpop in Ruurlo. Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting uitgebreid met een liveband. De inmiddels 9-koppige speelt elke Abba-hit met volle overtuiging. Abba Fever is dan ook uitgeroepen tot 'de beste ABBA-tribute band van Europa'.