Sour Mash. Foto: PR
Sour Mash. Foto: PR Foto:

CCR-tribute The Fortunate Sons en Sour Mash op Reurpop

RUURLO - Vrijdagavond is rockavond op Reurpop. En dat geldt ook op vrijdag 8 juni. Het is onmogelijk om stil te blijven staan bij swingende klassiekers van Creedence Clearwater Revival door The Fortunate Sons. En wat te denken van de rauwe countryrock van Sour Mash.

Als geen ander weten The Fortunate Sons met hun 'Tribute to C.C.R.' de weergaloze klassiekers te vertolken op de bühne. Proud Mary, Bad Moon Rising en I put an spell on you: een kleine greep uit de ultieme soundtracks van de jaren '60 en '70 die op vrijdagavond de Saloon zullen opzwepen. Het bulderende stemgeluid van zanger en gitarist Toon Eppink komt akelig dicht in de buurt van de C.C.R. frontman John Fogerty.
Ook de Zutphense band Sour Mash is vrijdag 8 juni van de partij. In de tweede helft van 2017 hebben ze de kakelverse muziek ten gehore gebracht aan onder andere Arnhem, Zutphen en Laren. Nu mag Ruurlo kennismaken met de nieuwe hits, maar ook de oudere nummers worden zeker gespeeld. Sour Mash opent de avond in de Saloon vanaf 20.30 uur.