De Beltrumse deelneemsters aan de toestelkampioenschappen. Foto: PR
De Beltrumse deelneemsters aan de toestelkampioenschappen. Foto: PR Foto:

Diverse medailles voor Vios gym

BELTRUM - Op 3 juni waren de toestelkampioenschappen turnen in Doetinchem. Leden van Vios Gym brachten diverse medailles mee naar Beltrum.

Femke Roerdink mocht het spits afbijten. Voor haar was dit de eerste keer dat ze in de klasse met keuze-oefenstof meedraaide. Femke heeft dit uitstekend gedaan en laten zien dat ze dit niveau volgend jaar zeker aankan. Op de balk is zij als vierde geƫindigd, op de vloer en sprong als zevende en op de brug mocht ze zelfs de bronzen medaille ophalen.

Daarna was de beurt aan Maud te Veluwe, Mila ter Meer, Aniek Balast en Babeth Wildenborg. De dames hebben laten zien dat ze weer heel wat hebben bijgeleerd ten opzichte van vorige wedstrijd. Dit resulteerde dan ook in uitstekende eindresultaten. Maud werd vijfde op de sprong en vloer, derde op de balk en tweede op de brug. Mila werd vijfde op brug en balk, vierde op vloer en derde op sprong. Aniek werd negende op sprong, achtste op brug, zevende op vloer en zesde op balk. Last but not least, Babeth werd achtste op balk, vierde op sprong en brug en derde op de vloer.