Festivalzondag bij Obelink. Foto: PR
Festivalzondag bij Obelink. Foto: PR

Festivalzondag bij Obelink

WINTERSWIJK - De eerste festivals van het seizoen zijn al geweest, zoals Pinkpop, Oerol en Manana Manana. En er staan nog heel wat leuke en spannende festivals op het programma. Bijvoorbeeld het Vegan Food Festival in Amsterdam en natuurlijk de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Hoogste tijd de nodige spullen in huis te halen, om bij het volgende festival optimaal voorbereid te zijn en met volle teugen te kunnen genieten. Obelink heeft de volgende open zondag op 24 juni tot festivalzondag verklaard.

Obelink heeft naast diverse festivaltenten ook verschillende festivalpakketten, van basic tot luxe. Deze pakketten bestaan uit een tent, luchtmatras, slaapzak en stoelen. Op de festivalzondag, 24 juni is er ruim gelegenheid, deze pakketten te bezichtigen en uit te proberen.
Wie naar een festival gaat, kan natuurlijk nog veel meer gebruiken dan alleen een tent en wat slaapspullen. Wat te denken van een grote koelbox (voor genoeg blikjes bier), een goede zaklantaarn, tentverlichting of misschien zelf een draagbaar chemische toilet? Dit en nog veel meer vind je bij Obelink op de festivalzondag. Natuurlijk met het nodige advies, want bij Obelink weten ze waar ze het over hebben. Zo werkt Obelink al jaren samen met de Zwarte Cross, zij zorgen voor de tenten mét inrichting voor het bekende en geliefde Grasnapolsky kampeerveld. De Obelink Sahara tenten worden volledig ingericht met luchtbed, slaapzak, vloerkleed, tafel, kampeerstoelen en een lamp.

Social media actie
Wie nog geen kaarten heeft voor de Zwarte Cross, kan de Facebookpagina van Obelink in de gaten houden, rond de 24ste juni. Er wordt namelijk een Grasnapolsky arrangement voor de Zwarte Cross verloot.

BBQ-demonstratie
Bij het festivalseizoen hoort ook het barbecueën. Wie meer over de nieuwste trends op het gebied van barbecueën wil weten, is op de festivalzondag bij Obelink aan het juiste adres. Op de afdeling tuinmeubelen zal namelijk een Campingaz demonstratie plaatsvinden op één van de diverse Campingaz BBQ's die Obelink aanbiedt. Natuurlijk mag er uitgebreid geproefd worden.
Ook het restaurant doet mee in de festivalsfeer, festivalburgers en broodjes omelet. De kinderen kunnen in de tussentijd spelen in het spelparadijs of zich door de ballonnenclown een leuke ballon laten maken. Op zondag 24 juni is Obelink Vrijetijdsmarkt geopend van 10 tot 17 uur.