Buitenjaloezieën; praktisch, mooi en modern. foto: PR
Buitenjaloezieën; praktisch, mooi en modern. foto: PR

GROENLO- aNivo heeft in de afgelopen veertien jaar een uitstekende naam én een goede klantenkring opgebouwd. Het bedrijf zit op een mooie zichtlocatie en richt zich op klanten in heel Oost Gelre en een groot deel van de Achterhoek.

Thuis in Groenlo
De Twentse ondernemer Willie Vogteloo voelt zich thuis in Groenlo. "We leren steeds meer mensen kennen en dat werkt wel zo prettig. We zijn inmiddels een vertrouwd gezicht geworden in Groenlo en mensen komen gelukkig graag bij ons terug." Samen met twee medewerkers is Vogteloo druk met de verkoop, de montage en het advies. Het bedrijf kan alles op het gebied van binnen- en buitenzonwering en terrasoverkappingen. Voor de komende periode richt aNivo zich voornamelijk op de buitenzonwering en de terrasoverkappingen. "Mensen willen hun tuin of balkon steeds meer bij hun woonruimte betrekken. Een overkapping is natuurlijk fantastisch als je, ook met slecht weer, graag buiten zit."

Talloze mogelijkheden
De buitenzonwering biedt steeds meer mogelijkheden. "Er zijn natuurlijk markiezen en uitvalschermen verkrijgbaar in alle mogelijke maten, kleuren en dessins. Daarnaast kan de klant ook kiezen voor de vlakhangende zonwering, de bekende screens. Dat is een uitstekende optie wanneer er geen mogelijkheden zijn voor een uitvalscherm of wanneer mensen veel afwezig zijn. Bij zonnig weer kan men van binnen naar buiten kijken maar niet andersom. Dat biedt de klant veel privacy."

Buitenjaloezieën, de trend van het moment
Helemaal van deze tijd zijn de zogenaamde buitenjaloezieën. "Deze zonwering, met lichtregulering, is een uitermate efficiënte en flexibele vorm van zonwering en lichtbeheersing. De warmteoverdracht naar binnen is bij dit product minimaal en lichtinval en spreiding kunnen perfect worden geregeld. Buitenjaloezieën geven de gevel een straks en afgewerkt uiterlijk. Natuurlijk bieden deze buitenjaloezieën bescherming tegen de zon en de schadelijke uv-stralen. Buitenjaloezieën blokkeren de warmte optimaal maar laten tegelijk meer licht binnen." De voordelen van deze jaloezieën zijn eindeloos. Zo is er sprake van energiebesparing, lichtregulering en warmtewering. De producten zijn wind- of stormvast en ideaal voor woningen, kantoorgebouwen en horecazaken. De jaloezieën geven het pand een strakke en eigentijdse look. Traploze regeling van de lichtinval is mogelijk dankzij het Somfy I.O. of R.T.S. systeem. De buitenjaloezie is de perfecte zonwering en voorkomt hinderlijke lichtinval op beeldschermen en televisie. Deze vorm van zonwering biedt ook nog eens de perfecte privacy.

Geen raam waar niks op past
Klanten kunnen bij aNivo terecht voor alle mogelijke binnenzonwering. "Er is geen raam waar niks voor past", zegt Vogteloo. In de sfeervolle showroom aan de Industrieweg is volop keus in soorten, kleuren, maten en merken. Zo heeft aNivo shutters, plissés & duettes, jaloezieën, gordijnjaloezieën, paneelgordijnen, overgordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen in het assortiment. "Eigenlijk is alles mogelijk. We zien ook vaak dat mensen verschillende producten met elkaar combineren, dat geeft een verrassend en bijzonder resultaat. Wij komen uiteraard bij de mensen thuis om advies te geven maar mensen kunnen ook stalen mee naar huis nemen."

U vindt aNivo aan de Marhulzenweg 45a in Groenlo. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 13:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:30 uur.

www.anivo.nl