De Grolse gracht. Foto: Achterhoek Nieuws
De Grolse gracht. Foto: Achterhoek Nieuws

Vakantieviswedstrijden en meer bij de GHV

GROENLO - Op dinsdag 24 juli en dinsdag 31 juli worden aan de stadsgracht in Groenlo weer twee vakantiewedstrijden gevist. Veel vissers uit de hele regio kijken hier vaak reikhalzend naar uit. Deze vakantiewedstrijden zijn ook voor de jeugd bedoeld. Zij strijden in een aparte klasse en voor hen is de deelname gratis. 'Volwassenen' vanaf 15 jaar betalen 5 euro. Er wordt er om 16.15 uur geloot op de Maliebaan; de wedstrijd zelf begint om 17.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Na afloop worden meteen de prijzen uitgereikt in de muziekkoepel.

Jeugdcompetitie
Op woensdag 11 juli wordt aan de vijver van de Hartreize (achter de begraafplaats) de tweede jeugdwedstrijd gevist. De eerste jeugdwedstrijd kende een prachtige vangst van maar liefst 864 vissen. Ook ditmaal zijn er weer prijzen te winnen. De deelname is gratis en de vissers hoeven geen lid te zijn van de Groenlose Hengelsport Vereniging (GHV). Ook wie geen hengel heeft, is welkom: men kan een hengel lenen van de GHV. De jeugd dient zich om 18.00 uur te verzamelen en om 18.30 uur begint de wedstrijd. Ook wie op 20 juni niet meedeed, is nu va harte welkom. Voor aas en voer wordt gezorgd.

Open Grolse
Op zaterdag 4 augustus wordt de wedstrijd om het Grolse kanon gevist. De oudste wedstrijd op het GHV-programma, en ingeburgerd onderdeel op de regionale en nationale wedstrijdkalender. Opgave kan nog, uitsluitend via e-mail: opengroenlose@visseningroenlo.nl.