De showroom van Wenters Tegels & Vloeren. Foto: Lydia ter Welle
De showroom van Wenters Tegels & Vloeren. Foto: Lydia ter Welle

Wenters Tegels & Vloeren: daar kom je graag over de vloer!

WINTERSWIJK - Als het gaat om tegels en vloeren in de meest brede zin van het woord, kan Henri Betting je alle ins en outs vertellen. Met zo'n veertig jaar ervaring in het vak is een gedegen en eerlijk advies dan ook een vanzelfsprekendheid bij zijn zaak in Winterswijk.

Waar voorheen Grando keukens was gevestigd, aan de weg tussen Winterswijk en Aalten, schuin tegenover Obelink, heeft hij nu een fraaie showroom gerealiseerd, vol met de nieuwste trends en dat in de traditionele kwaliteit.

"Alleen op deze manier kunnen mensen een idee en een beeld krijgen bij een nieuwe vloer", aldus de ervaren vakman, die iedereen uitnodigt om zich te laten inspireren in de sfeervolle toonzaal.

Met meer dan 700 vierkante meter showroom kan de klant van Wenters Tegels & Vloeren kiezen uit een scala aan mogelijkheden op het gebied van tegels en vloeren.

Inkoop rechtstreeks
"Omdat we direct inkopen bij onze buitenlandse leveranciers, kunnen we altijd goedkoper zijn en in combinatie met de onze service en de kwaliteit spreekt dat de mensen aan. We zitten dicht op de markt en daardoor weten we wat er speelt, wat de trends zijn."
Nieuwste trends
Het allernieuwste op het gebied van tegels is dan ook te vinden bij Wenters. Van de kleinste mozaïektegels tot de grootste XXL-tegels, van maar liefst 1.20 bij 3.60 meter.

Vakmensen
Uiteraard werkt Wenters Tegels & Vloeren met de beste vakmensen op het gebied van tegelzetten. Ook daarbij is immers het meegaan met de trends belangrijk, waarbij de plaatsing van tegelvloeren of -wanden een waar kunstwerk oplevert.

Henri Betting: "Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen in onze sfeervolle zaak, waarin een wereld aan wand- en vloertegels je toelacht voor zeer verrassende prijzen!"

Openingstijden
Wenters Tegels & Vloeren is te vinden aan de Misterweg 201-1, schuin tegenover Obelink, in Winterswijk. De zaak is telefonisch bereikbaar via 0543-216180. De zaak is van maandag tot en met donderdag geopend van 13.00 tot 17.30 uur, op vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur, of op afspraak.


wenterstegelsenvloeren.nl

De showroom van Wenters Tegels & Vloeren. Foto: Lydia ter Welle
De showroom van Wenters Tegels & Vloeren. Foto's: Lydia ter Welle