De dansers van Penta. Foto: PR
De dansers van Penta. Foto: PR Foto:

Eerste show Penta Dance uitverkocht

GROENLO - In een uitverkocht Mattelier gaf Penta Dance Department afgelopen zaterdag haar eerste show. Zo'n negentig meisjes hebben samen met hun docenten Tim Aafjes, Evie Legro, Lidy Hungerink en Romy Houwers én assistent Fauve Wopereis de afgelopen zes maanden hard gewerkt. Het resultaat mocht er wezen. Ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes, maar ook velen anderen genoten van de fantastische show met maar liefst 23 optredens.


Jozo Vuliç schaakmat zetten

GROENLO - Ieder schaaktalent dat zijn kennis en kunde op schaalgebied een wil meten met een sterke clubschaker van Schaakvereniging Groenlo, is welkom tijdens de Grolse braderie op zondag 22 juli van 13.00 tot 16.00 uur. Schaaktalenten kunnen dan schaken tegen Jozo Vuliç.

Jozo, woonachtig in Groenlo, speelt simultaan tegen maximaal twintig personen tegelijk. Iedereen mag meedoen, zowel club- als thuisschakers en er is geen minimumleeftijd. Deelname is gratis maar opgave vooraf is gewenst via svgroenlo@upcmail.nl. Of bij Rene Veerkamp op telefoonnummer 06-13 21 43 62, waar men ook voor meer informatie terecht kan. De stand van Schaakvereniging Groenlo bevindt zich tegenover het stadhuis.


Erix-shirtjes voor Afrika

LIEVELDE - De sponsorcommissie van vv Erix zocht eerder dit jaar contact met de oud-Lichtenvoordenaar Mario Holkenborg. Mario reist regelmatig met zijn vriendin Sandra Lammers naar Gambia voor ontwikkelingswerk, en neemt dan overtollige (sport)kleding en ballen mee om daar de kinderen een plezier mee te doen. Toen de sponsorcommissie dit ter ore kwam, werd contact met Mario gelegd om te informeren of Erix als club ook een bijdrage kon leveren aan dit prachtige initiatief. Nadat de JO-07 en JO-09 nieuwe shirtjes ontvingen werden de 'oude' Erix-shirts overhandigd aan Mario.

Jozo Vuliç. Foto: PR
De kinderen in Gambia zijn er blij mee. Foto: PR