een meisje met pleister die en oogaandoening heeft
een meisje met pleister die en oogaandoening heeft bartimeus sonneheerdt.nl

Collecteren voor kinderen met een visuele beperking

GROENLO - In ons land zijn duizenden blinde en slechtziende kinderen die - net als hun leeftijdsgenootjes - dromen over later. Omdat ze ook bij de brandweer willen, of muzikant of zwemkampioen willen worden. Daar moeten ze wel éxtra hard voor knokken. Daarom houdt Vereniging Bartiméus Sonneheerdt jaarlijks een collecteweek om geld in te zamelen voor onderwijs, onderzoek en hulpmiddelen. Nieuwe collectanten zijn van harte welkom!

Dit jaar collecteert Bartiméus Sonneheerdt in Groenlo van 15 tot en met 20 oktober. De opbrengst gaat naar kansrijk onderzoek naar een betere behandeling van zeldzame, ernstige oogaandoeningen bij kinderen. Wellicht wordt hiermee bereikt dat kinderen in de toekomst langer hun zicht kunnen behouden.

In Groenlo, Eefsele en Zwolle gaat een team enthousiaste plaatsgenoten met de collectebus langs de deuren. Nieuwe vrijwilligers om het collecteteam te versterken zijn van harte welkom. Iedereen kan zich direct aanmelden bij Astrid Meekes 0544-463230 of Francis Bonenkamp 0544-463695.