ZSOM in De Molenberg

GROENLO - Iedere week wordt dit televisieprogramma op verschillende momenten uitgezonden in de Molenberg te Groenlo.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2018 wordt de kijker op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio in het regiojournaal.

Blaaskapel de Optimisten
Blaaskapel "de Optimisten" werd in 1974 opgericht op initiatief van een aantal leden van harmonie St. Antonius uit Breedenbroek. Sinds die tijd maakt de kapel dan ook deel uit van deze harmonie. Op 25 maart 2017 gaf de blaaskapel "de Optimisten" uit Breedenbroek een concert in De Hofnar te Aalten. Het gehele programma werd aan elkaar gepraat door Ben Donderwinkel. Het publiek genoot van zijn humor, maar ook van de muziek en zang van deze blaaskapel! In deze uitzending het derde deel.

ZSOM Regiojournaal
We gaan nogmaals terug naar het nieuws en actualiteiten uit de regio.

Het dorpsgevoel….Tolkamer
Het cultureel programma, het Dorpsgevoel, komt deze keer uit de Tolkamer, gemeente Rijnwaarden. Het dorp Tolkamer ligt aan de drukstbevaren rivier van Europa, de Rijn. Het dorp heeft veel met water te maken. De naam Tolkamer komt uit vroeger tijden toen schippers langs kwamen varen met de boot en tol moesten betalen. Tegenwoordig zijn er open grenzen en kunnen ze zo doorvaren. Gidsen van de dag zijn de heer.en mevrouw Snip, die de mooiste en merkwaardige plekjes van dit bijzondere dorp laten zien.
Ook op de website zijn verschillende reportages en het weekjournaal te zien.

www.zsom.nl