ZSOM in De Molenberg: programma's week 39

GROENLO - Iedere week wordt het tv-programma van de ZSOM op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo, zo ook in week 39.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2018 wordt het publiek op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio in het Regiojournaal.

Blaaskapel de Optimisten
Blaaskapel 'de Optimisten' werd in 1974 opgericht op initiatief van een aantal leden van harmonie St. Antonius uit Breedenbroek. Sinds die tijd maakt de kapel dan ook deel uit van deze harmonie. Op 25 maart 2017 gaf de blaaskapel een muzikaal concert in De Hofnar te Aalten. Het gehele programma werd aan elkaar gepraat door Ben Donderwinkel. Het publiek genoot van zijn humor, maar ook van de muziek en zang van de blaaskapel. Deze week het laatste deel.

ZSOM Regiojournaal
Tweede deel.

Op bezoek bij
Na ruim veertig jaar als slager te hebben gewerkt in het westen van het land, zijn Dolf en Louise Bierhuizen in 2005 naar Borculo vertrokken om van de rust te genieten. Samen werden ze geïnspireerd om kunst te gaan maken, en inmiddels staat de tuin er vol mee. In 2008 zijn ze een cursus gaan volgen in de Gruitpoort in Doetinchem, met als resultaat dat ze nu samen sculpturen maken van natuurlijk hout en steen. In dit programma aandacht voor dit echtpaar dat zijn vrije tijd besteed aan "een prachtige hobby"

Website
Op de website www.zsom.nl zijn verschillende reportages en het weekjournaal te zien.