Kledinginzameling Paardrijden Gehandicapten

OOST GELRE - De Stichting Paardrijden Gehandicapten Oost Achterhoek houdt in week 40, de week van 1 tot en met 5 oktober, weer een inzameling van kleding en textiel.

Het moet voor iedereen mogelijk zijn om te komen paardrijden en mennen. Daarom rekent de stichting lage tarieven voor het paardrijden en mennen onder deskundige leiding en begeleiding. De kledingactie maakt dit mogelijk. Tevens is er geld nodig om de materialen, koetsen en liften in goede conditie te houden.

In diverse gemeenten in de regio worden er voor de stichting kledinginzamelingen gehouden door de VPGO. Binnenkort is de gemeente Oost Gelre aan de beurt. De inzameling zal in week 40 plaatsvinden, ongeveer van 1 tot en met 5 oktober.

De komende tijd valt de VPOG-zak in de bus, met daarop vermeld op welke dag de kleding wordt ingezameld. De stichting SPG Oost Achterhoek verzoekt iedereen om textiel en kleding in die zak te doen en op de gemelde dag aan de straat te zetten. Wie aan één zak niet genoeg heeft, mag daarnaast ook eigen plastic zakken gebruiken. Wie geen zak heeft ontvangen of wanneer de zak niet wordt opgehaald, kan worden gebeld met tel. 0543-4339690 (de inzamelaar).

Voor meer informatie over het paardrijden, mennen en vrijwilligerswerk bij de stichting, kan men terecht op de website.


www.spg-oostachterhoek.nl