BV Grol 1 wint met 7-1 van Didam BC 5

GROENLO - De badmintonners van BV Grol 1 ontvingen woensdag 3 oktober Didam BC 5. Het werd een ruime overwinning voor de thuisploeg.

Omdat een van de Didamse heren later kwam, begonnen de dames met hun enkelspelen. Sanne speelde een spannende, intensieve wedstrijd met veel rally's en wist deze in een driesetter te winnen. Anke verloor de eerste set, maar bleek hierna goed warm gespeeld en won vervolgens de tweede en derde set. Ondertussen konden ook de heren starten met hun enkels. Dennis trad aan tegen een tegenstander afkomstig uit de hoofdklasse en kwam goed mee, maar kwam toch net te kort voor de winst. Edo won zijn enkel in twee sets. De tussenstand werd daardoor 3-1 in het voordeel van Grol.
Het herendubbel werd door Grol gewonnen in een tweesetter. De Groenlose dames hadden drie sets nodig: ze verloren de eerste set nipt met 20-22, maar nadat ze de service hadden aangepast, werd zowel de tweede als de derde set vrij gemakkelijk gewonnen. Als laatste in de Grols-Didamse ontmoeting werden de mixen gespeeld. Dennis en Sanne speelden een spannende wedstrijd en wonnen deze in een derde set. Ook Edo en Anke wisten hun mix te winnen.
De eindstand werd zo 7-1 voor de badmintonners van BV Grol, grote cijfers tegen het (zeer jonge) Didamse team.