Dames Hacol te sterk voor dames 1 HV Grol

OLDENZAAL - Zaterdagavond laat speelden de dames van HV Grol in Oldenzaal hun wedstrijd tegen het tweede team van Hacol. Tot een stand van 5-4 was het een gelijk opgaande wedstrijd. Wel was duidelijk dat Hacol met veel dreiging en beweging in de aanval speelde, waar de verdediging van de Grolse dames de handen meer dan vol aan had. Aanvallend wist Grol moeizaam gaten te vinden in de verdediging van de thuisploeg. Toch bleef het vrij gelijk opgaan tot een stand van 10-8. In het laatste deel van de eerste helft scoorde Hacol nog drie keer, zodat de scheidsrechter bij een stand van 13-8 voor de rust floot. In het begin van de tweede helft was het Hacol dat het initiatief nam en een beslissende 16-9 voorsprong nam. Aanvallend had Grol het lastig. Toch ging het na tien minuten in de tweede helft anders spelen en wist het uit meer aanvallen kansen te creëren. Helaas werden vrije kansen en drie strafworpen niet benut. Hierdoor kwam de Groenlose bezoekers niet dichterbij. De wedstrijd was gespeeld en Hacol ging verdiend met de overwinning aan de haal. Eindstand 27-16.

Overige wedstrijden
H.V. Grol DS3 was een maatje te groot voor Reflex DS2: 10-21. H.V. Grol DB1 verloor in Zieuwent de handbalstreekderby van Pacelli DB1: 14-10.