Enge Buren. Foto: Paul Dekker
Enge Buren. Foto: Paul Dekker

Enge Buren bij Taste Stage of Art

Roland en Marion strikken heren op Oerol

GROENLO - 24 januari 2019 staan op de Taste Stage of Art-avond in Rockcafé Taste in Groenlo Enge Buren op de planken. Op Oerol werd de afspraak gemaakt. Uitbaters Roland en Marion van Taste spelen jaarlijks met hun eigen band op het kunst-, cultuur- en muziekfestival op Terschelling en de heren van Enge Buren ook. Het bleek een mooie gelegenheid uitgebreid kennis te maken en Taste als podium voor te stellen. Het was snel rond. De voorverkoop is inmiddels begonnen.

Een optreden van Enge Buren is niet of nauwelijks te vergelijken met dat van een andere band, cabaretgroep of straattheater-act. Bob, Bep en Bram staan al dik twintig jaar samen op het podium en dat is te merken ook. De heren maken van elke show een frisse voorstelling voor jong en oud. Ruige punkers en huisvrouwen zitten bij wijze van spreken gezellig naast elkaar te genieten van een gevarieerde en vermakelijke muzikale komische voorstelling.
Achter Enge Buren gaan drie multi-instrumentalisten schuil, die uitblinken in persiflages en karikaturen. Bekende hits krijgen een totaal andere draai, de eigen muziek steekt goed in elkaar en de stiekem verrekt goede stemmen weten het feest compleet te maken.

"Ontwapenend, schaamteloos, enthousiast, scherp en vol humor en energie. Het is een traktatie voor uw zintuigen en een training voor de lachspieren", belooft de organisator. "Gewoon verstand op nul en meegaan in die 'muzikale rollercoaster' vol humor, energie en schwung."

De inloop op donderdag 24 januari is om 20.00 uur, de voorstelling begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 15 euro en voorverkoop is aan de bar bij Taste.


www.rockcafetaste.nl