Beijer Besselink toont bruidsmode. Foto: PR
Beijer Besselink toont bruidsmode. Foto: PR Foto:

Ladies Night met mode en meer

LIEVELDE - Erve Kots is op donderdagavond 29 november het toneel van een Ladies Night, een gezellig avondje uit voor de vrouw met alles op het gebied van de nieuwste mode-, cadeau- lifestyle en trends. Op deze avond zijn de mannen extra welkom in de 'man cave' van 't Brouwhoes (gratis toegang), waar ze de Bier Experience kunnen doen (kosten: 9.50 euro per persoon).

Ruim veertig standhouders tonen exclusieve zaken op het gebied van lifestyle, mode en meer. Eén van de standhouders is Beijer Besselink, altijd goed voor mooi feest- en bruidskleding. Tijdens de Ladies Night wordt twee maal een kleine modeshow gelopen op De Deale. Bijzonder is ook dat Rianne Emaus aanwezig is; de Groenlose presenteerde onlangs haar boek De huilende paarden. Mart Hillen verzorgt de muzikale omlijsting van de avond. Bezoekers worden ontvangen met een lekker welkomstdrankje. De overige drankjes, en de lekkere hapjes waarvoor de koks van Erve Kots zorgen, zijn te bestellen aan de bar. De zaal gaat open om 19.00 uur open. De Ladies Night wordt rond 22.30 uur afgesloten; daarna zijn de dames natuurlijk ook van harte welkom in 't Brouwhoes.
Kaarten kosten 7,50 euro (inclusief het welkomstdrankje) en zijn te bestellen via facebook.com/ladiesnightervekots of telefonisch op nummer 0544-371691. Bezoekers moeten er rekening mee houden dat de weg tussen Groenlo en Lievelde is afgesloten. De omleidingsroute naar Erve Kots staat duidelijk aangegeven.