Links Annie Wittenbernds en rechts Trees Asschert-te Woerd. Foto: Willie Gelinck
Links Annie Wittenbernds en rechts Trees Asschert-te Woerd. Foto: Willie Gelinck

Koor sluit kerkelijk jaar af met Caeciliafeest

GROENLO - Zondag 25 november heeft het Dames en Herenkoor van de H. Calixtus-H. Maria Moeder Godsparochie, o.l.v. dirigente Rita te Riet, het jaarlijkse Caeciliafeest gevierd. Na de eucharistieviering, werden Trees Asschert - te Woerd (alt) en Annie Wittenbernds (alt) toegesproken door pastoor de Jong en kregen zij uit handen van mevrouw Grea Wolters de onderscheiding en oorkonde uitgereikt. Trees ontving de zilveren Gregoriusspeld voor haar 25-jarig jubileum en Annie werd de gouden Gregoriusspeld voor haar 40-jarig jubileum opgespeld. Na het overhandigen van de bloemen werden beide dames toegezongen met het 'Lang zullen ze leven', en uitgebreid gefeliciteerd door de vele aanwezigen.

Het Caeciliafeest is voor het koor altijd een mooie en feestelijke afsluiting van het kerkelijk jaar waar de koorleden met hun partners, de kosters en enkele speciale gasten, ongedwongen met de jubilaressen ook deze keer weer van een hele gezellige middag hebben genoten.

Ook koorlid worden?
Wie interesse heeft om ook lid te worden van het koor, kan gerust eens op een donderdagavond langskomen om te luisteren of mee te zingen. Van 18.30 tot 20.00 uur repeteren de dames en vanaf 19.15 uur repeteren zij samen met de heren die, na een gezamenlijke pauze, vanaf 20.15 tot 21.00 verder repeteren. Zowel dames als heren zijn dus van harte welkom.