Naast sfeervolle kerst- en winterartikelen heeft Bloemen Groot Jebbink ook een grote collectie potterie en accessoires ingekocht. Foto: PR.
Naast sfeervolle kerst- en winterartikelen heeft Bloemen Groot Jebbink ook een grote collectie potterie en accessoires ingekocht. Foto: PR.

Kerstevent bij Bloemen Groot Jebbink in Ruurlo

RUURLO – Om alvast in de sfeer van kerst te komen organiseert Bloemen Groot Jebbink op vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december een Kerstevent. De winkel, kas en overkapping aan de Dorpsstraat 57 in Ruurlo is voor dit event ingericht met de nieuwste trends en ideeën voor kerst, waarbij al verschillende kerstarrangementen zullen worden getoond.

Om nog meer inspiratie op te doen voor de komende sfeervolle kerstdagen organiseren Marco en Anita Groot Jebbink met hun medewerksters dit jaar voor de tweede keer een Kerstevent, "Het is weer tijd om het binnen gezellig en sfeervol te maken, en daarvoor hebben we een mooie collectie kerst- en winterartikelen. Met de deelname aan de Spirit of Winter in Apeldoorn hebben we de nieuwste trends op kerstgebied al aan een groot publiek kunnen tonen. Maar dat willen we ook graag in Ruurlo doen", zo zegt Marco Groot Jebbink. Naast sfeervolle kerst- en winterartikelen heeft Bloemen Groot Jebbink ook een grote collectie potterie en accessoires ingekocht zoals Brynxz en Jelle Quint sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers. Tijdens het Kerstevent geldt op potterie twintig tot vijftig procent korting. Op zondag verlenen Bakkerij Oude Wesselink, Hilde Haselberg (drybrushpainting) en Gerdi Rouwenhorst (sieraden) hun medewerking aan het Kerstevent. Voor de mannen is een verzameling authentieke Zündapp- brommers te bewonderen. Voor elke betalende klant heeft Bloemen Groot Jebbink een goed gevulde goodiebag samengesteld (zolang de voorraad strekt). Ook verloot Bloemen Groot Jebbink een bistroset ter waarde van tweehonderd euro. Daarnaast zijn de mooie collectie en de aanbiedingen een bezoek aan het Kerstevent meer dan waard. Het Kerstevent is vrijdag 30 november van 9.00 tot 20.00 uur, zaterdag 1 december van 9.00 tot 17.00 uur en zondag 2 december van 12.00 tot 17.00 uur geopend.