December bij de
Seniorenvereniging Groenlo

GROENLO - Ook in december heeft de Seniorenvereniging Groenlo verschillende activiteiten op stapel staan. Nog terugkijkend op de dinsdagmiddag in november met verhalen in het Sallandse dialect door Gerda Marsman, kijkt de club nu vooruit naar het museumreisje op 11 december en de kerstmiddag op 18 december.

Op 11 december staat een reis met Museum Plus Bus naar de Twentse Welle in Enschede gepland. De bus, entree en koffie worden gesponsord door onder andere de BankGiroLoterij en is voor de leden van de Seniorenvereniging gratis. De gezamenlijke lunch komt wel voor eigen rekening van de deelnemers.

De kerstmiddag begint op dinsdag 18 december om 14.00 uur. Dan treedt in de grote zaal van City Lido het shantykoor Op Koers uit Gorssel op met kerst- en eigen repertoire. Na afloop is er de inmiddels bekende, uitgebreide kerstbroodmaaltijd.
Opgeven en betalen van de eigen bijdrage voor de broodmaaltijd kan nog tot 10 december.

De Groenlose Seniorenvereniging is een groeiende vereniging met 212 leden, waarvan gemiddeld rond de negentig leden die middagen bezoeken. Voor hen is het een uitje; de vrijwilligers steken er flink wat vrije tijd in maar doen dit met veel plezier.
Mensen die belangstelling hebben voor de Seniorenvereniging, kunnen contact opnemen met Margriet Peters, telefoon 06 - 30891680.