Foto: PR
Foto: PR

Expo van amateurschilders bij Atelier M.A.D.- House

LICHTENVOORDE - Op zaterdag 8 en zondag 9 december organiseren de cursisten van Atelier M.A.D.- House voor de twaalfde keer een expositie van hun werk. Het eindresultaat van een naarstig zoeken naar kleur, vorm en compositie.

Al voor de twaalfde keer stelt beeldend kunstenaar Astrid Vredegoor haar atelier beschikbaar voor de expositie van haar cursisten die behalve uit Lichtenvoorde onder andere ook uit Groenlo en Winterswijk komen. De schilderijen/tekeningen zijn zeer divers in stijl, want iedere cursist leeft zijn creativiteit op zijn of haar eigen wijze uit. Er wordt met verschillende technieken gewerkt in bijvoorbeeld olieverf, acrylverf, pastel en aquarel. De een is meer een fijnschilder, de ander leeft zich uit in een portret of een modern abstract werk. Naast schilderijen is er ook grafisch werk, zoals hout- linoleumsneden en etsen te bewonderen.

Belangstellenden zijn op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom om zich te laten verrassen door het werk van de beginnende en gevorderde amateur-schilders. Van iedere cursist zullen er 2 à 3 werken hangen en via een scherm zijn nog meer schilderijen en schetsen te zien. De toegang met een kopje koffie/thee is gratis. Voor verdere info zie Gidsjes.

Foto: PR