Informatie avond: Uitzicht op 2019, inzicht in jezelf

GROENLO - Op woensdag 9 januari is er een gratis informatieavond over de basiscursus NLP bij De Mattelier in Groenlo. De basiscursus start bij voldoende deelnemers op woensdag 16 januari.

NLP is een effectieve methode voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie. NLP wordt succesvol gebruikt in onder andere het onderwijs en het bedrijfsleven, voor zowel werknemers als leidinggevenden. NLP gaat niet over de inhoud, maar over de vorm en daarmee de structuur van de communicatie.

Truus Ordelman legt uit: "Het gaat er over hoe je lekkerder in je vel kunt zitten, meer energie kunt hebben en op een prettigere manier met anderen en met jezelf om kunt leren gaan. Je gaat eigenlijk je eigen gebruiksaanwijzing op emotioneel en communicatief gebied ontdekken. NLP reikt je heel veel handvatten waarmee je succesvol bij jezelf een aantal dingen kunt veranderen en verbeteren. Ben je nieuwsgierig of wil jij je verder ontwikkelen kom dan naar de gratis informatieavond."

De data van de basiscursus zijn woensdag 16, 23 en 30 januari, 6 en 13 februari. Wel graag even per mail aanmelden voor de informatieavond, via info@havital.nl of bellen met Truus Ordelman voor aanmelding of informatie: 06 57 46 63 00.