Afbeelding
Foto:

Regiofinale 5e divisie

Zaterdag 18 mei vond in Didam de regiofinale van de 5e divisie plaats. Namens Spirit'90 hadden 9 meiden zich gekwalificeerd voor deze finale. Dat alleen al was al een top prestatie.

In de eerste wedstrijd mocht Nienke de spits afbijten, ze liet hele mooie oefeningen zien. In een sterk wedstrijdveld van 24 meiden eindigde ze op een mooie 7e plaats.
Daarna was het de beurt aan Fenne, Isis en Janne. Wat deden deze meiden het goed. Ze kregen van de jury zelfs nog een compliment dat ze zulke mooie oefeningen op balk hadden. Janne werd 7e met een 3e plaats op balk, Fenne werd 9e en Isis 14e met een 1e plaats op sprong.
Daarna turnden Mathilde bij de pupillen 2 en Mirre en Liv bij de jeugd 2. Ook deze meiden lieten hele mooie oefeningen zien. Mathilde werd heel netjes 5e, met een 1e plaats op brug en een 3e plaats op sprong. Liv turnde zelfs een hele mooie brugoefening met een blaar, toch ging ze gewoon door. De verrassing kwam met de prijsuitreiking. Liv mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen. Super knap! Mirre werd 16e met een mooie 2e plaats op de vloer.

Benthe mocht de dag afsluiten. Ook zij turnde heel goed. Met een mooie Arabier flick flack op vloer. Zij werd 15e met een eerste plaats op vloer.

Na een lange wedstrijddag reden we super trots op als onze selectie meiden huiswaarts.