LZV Kuypers Hair&Wellness mist de finale

De Hamalandhal was afgelopen vrijdag zeer goed gevuld voor de halve finale voor een plaats in de eredivisie zaalvoetbal.

LZV Kuypers Hair&Wellness begon voortvarend door een snelle goal in de tweede minuut van Ino Wolters, de stemming en de vibe zaten er goed in. De druk op de tegenstander zat er goed op, kansen werden gecreëerd door Dylan de Bruin, Yordi Orriens en Reduan Hazard maar goals vielen er niet door zeer goed keeperswerk van de tegenstander. Want een goal extra zou beteken dat de stand weer gelijk zou zijn omdat er vorige week in Egmond werd verloren werd met 4-2.
In de eerste helft kreeg White Stones uit Egmond maar één kans tegen die op de paal belande, maar tevens ook een goal die uit een intrap snoeihard op goal werd geschoten!

De tweede helft was weer hetzelfde beeld: LZV bouwde een overwicht op en creëerde veel kansen, een bal op de paal, een bal die op de doellijn werd gekeerd en een uitmuntende goalie van White Stones plus een kans op één meter van de doellijn die naast werd geschoten. De compact spelende tegenstander gooide alles in de strijd om een goal te voorkomen en moest dat zelfs bekopen met 4 gele kaarten maar zonder tegendoelpunt.

Als allerlaatst middel ging LZV met een meespelende doelman spelen en dat moesten ze bekopen met 2 tegen doelpunten, eindstand 1-3.
Dit zijn de wetten van het voetbal, je kunt beter zijn, meer kansen hebben en meer balbezit hebben maar uiteindelijk bepaalt het aantal doelpunten de uitslag!