Pumptrackbaan van Joost Wichman
Pumptrackbaan van Joost Wichman Foto:

Sportdag basisscholen 2019

Afgelopen vrijdag was de jaarlijkse sportdag voor alle basisschoolleerlingen van de groepen 7 en groepen 8. Het doel van deze sportdag is om leerlingen kennis te laten maken met de verschillende (verenigings-)sporten die er in Lichtenvoorde en omgeving zijn.

De enthousiaste vrijwilligers van LBC'72 hebben laten zien dat badminton niet alleen een campingspelletje is. Frans Bouwhuis, tennisleraar bij Kei-Fit, leert de jongeren een balletje overslaan en een van de trainers van LZV Kuypers Hair&Wellness laat de jongens kennismaken met zaalvoetbal. Wiesje, van dansschool MOTIV-dance, showt en leert de jongens en meiden de hipste danspassen en kidsyoga-docente Marlies zorgt ervoor dat alle leerlingen helemaal 'zen' het Pinksterweekend ingaan met heerlijke ontspannende oefeningen.

Bovengenoemde is overigens slechts een greep uit hetgeen werd aangeboden.
Overige sportonderdelen: Freerunning, Kempo, Kickboksen door Gelre Sports, tafeltennis, Rowdy Heinen Freestyle, de Pumptrackbaan van Joost Wichman en daarnaast verschillende stormbanen van Sportwijzer!

Alle 16 sportonderdelen werden in en rondom de Hamalandhal opgebouwd. Een prachtlocatie om al deze sportactiviteiten aan te kunnen bieden!
Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die ons hebben geholpen op deze dag!