Leerlingen van Het Bariet en het Marianum treden samen op. Foto: PR
Leerlingen van Het Bariet en het Marianum treden samen op. Foto: PR Foto:

Falckenborg op tweede plek

OOST GELRE - Zaterdag 29 juni staat er een midfondvlucht gepland vanuit het Franse Morlincourt/Noyon op een afstand van 373 km. Door tien liefhebbers worden 117 duiven aangeleverd waardoor er dertig prijzen kunnen worden gewonnen. Gelost om 06.30 uur is de eerste prijsduif om 11.46.51 uur voor M. Kl. Falckenborg. De laatste prijsduif wordt geklokt door S. Breuer.Deze zaterdag kunnen de temperaturen hoog oplopen. Het is daarom zaak de duiven zo vroeg mogelijk te lossen om zo de grootste warmte te ontlopen.

De uitslag
Eerste met drie duiven bij de eerste tien is M. Kl. Falckenborg. In de C.C. bezet hij de tweede plaats. In totaal komt hij uit op 5 uit 24. De tweede plek wordt ingenomen door F. Nijhof met vier vroege duiven in de verenigingsuitslag. In totaal 8 uit 23. Derde is H. Goossens met een mooi prijspercentage: 6 uit 15. Vierde met eveneens een fraai percentage wordt S. Breuer (4 uit 10).


Schoolconcert Marianum en het Bariet

LICHTENVOORDE - Op vrijdag 12 juli zetten een aantal leerlingen van het Marianum en het Bariet weer hun beste muzikale beentje voor. In de aula van het Marianum aan de Dr. Ariƫnsstraat kunnen bezoekers genieten van diverse Nederlandstalige en Engelstalige nummers. Luisterliedjes maar ook het steviger werk wordt niet geschuwd. Dansgroep Olympic Moves zorgt daarnaast voor een swingende ondersteuning.

Het belooft als vanouds een gezellige muzikale avond te worden. Aanvang: 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur).