Donateursactie KSH weer van start

HARREVELD - In de eerste 2 weken van juli houdt KSH in Harreveld weer haar jaarlijkse donateursactie. Mede door de steun van de Harreveldse bevolking blijft het mogelijk dat ook een relatief kleine vereniging als KSH haar leden alle faciliteiten kan bieden om op een aanvaardbare en prettige manier hun sport en hobby uit te oefenen.

De voetballers en volleyballers genieten al een tijdje van hun zomerreces en ook de wandelaars namens KSH hebben de avond-4daagse erop zitten. Alleen de tennissers en gymnasten zijn momenteel nog in actie. Maar achter de schermen wordt al volop gewerkt aan het naderende nieuwe seizoen. De Hacron heeft onderhoud aan de velden gepleegd en als het weer mee wil werken (een buitje regen is welkom) kan er binnenkort weer gevoetbald worden op een mooie groene mat.

Voor de voetballers zal het even wennen worden. Nadat de jeugd al enkele jaren naar volle tevredenheid samen voetbalde met de jeugd van Marienveld, gaan in het nieuwe seizoen ook de senioren van beide verenigingen in een samenwerkingsverband verder. SSA HMC'17, onder deze naam krijgt de samenwerking gestalte. In een nieuwe outfit (blauw/zwart), met een aantal nieuwe gezichten zullen de 6 seniorenteams ongetwijfeld met veel optimisme en met nieuw elan de competitie in willen gaan. En ook de 35+ en 45+ hebben al laten doorschemeren dat die nieuwe kleuren bij hen een 'tweede jeugd-gevoel' teweeg brengen.

Het bestuur van KSH wenst al haar leden, al haar sponsoren en natuurlijk al haar vrijwilligers een mooie en voorspoedige vakantie toe en hoopt dat na die vakantie iedereen weer fit, fris en vol goede moed begint aan een sportief en succesvol nieuw seizoen 2019-2020.