Prachtige kaarten worden er gemaakt en getoond. Foto: PR
Prachtige kaarten worden er gemaakt en getoond. Foto: PR Foto:

Hobby- en kaartenbeurs in Kulturhus De Vos

WESTENDORP - Op zondag 6 oktober wordt er voor de tweede keer een hobby- en kaartenbeurs gehouden in de zaal van Kulturhus de Vos, Halseweg 2 in Westendorp.

De nieuwste hobby-ideeën, workshops en demonstratie's worden getoond door 25 hobbyisten uit de Achterhoek. Zo verzorgt Dianne ten Haaff een demo met magisch papier en distress-inkt en Jacqueline Hengefeld maakt een kaart met verlichting. Beide dames komen uit Westendorp. Uit Varsseveld komt mevrouw Wisselink met kussens, en Geralda van Zoelen geeft een demonstratie en workshop Stampin Up. Andere hobby's zijn sieraden maken, geborduurde handdoeken, breiwerk, servettentechniek, schilderwerk, decoratie van hout, een workshop met foam/silk clay, groendecoratie, decoratie voor binnen en buiten, vogeltaarten en diamond painting.
Bezoekers zijn van harte welkom. De entree kost twee euro per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis.

De beurs is van 10.00 tot 16.30 uur.


www.hobbybeurs.com

www.facebook.com/hobbybeurscom


Kaartdag bij KBO Lievelde

LIEVELDE - KBO Lievelde verzorgt een kaartdag die plaatsvindt op vrijdag 11 oktober. Alle leden van de KBO-afdelingen in de regio Oost zijn daarbij van harte uitgenodigd. De locatie is het Bernhard Vos Clubhuus, Bergstraat 5, Lievelde. Deelname kost 5 euro per persoon per dagdeel.

De deelnemers aan deze kaartdag dienen zich uitsluitend aan te melden bij het secretariaat van hun eigen afdeling. De secretariaten op hun beurt zorgen ervoor dat de namen van de deelnemers worden doorgegeven aan de organisatie van de kaartdag, KBO Lievelde.

Bridgen
Het bridgen begint om 09.45 uur. De deelnemers dienen uiterlijk om 9.30 uur aanwezig te zijn om zich te laten inschrijven. De secretariaten van de KBO-afdelingen kunnen de namen van de bridgers tot en met 8 oktober 2019 bij de heer Henk Dekker op telefoonnummer 0544 464 498 doorgeven. Bij voorkeur per e-mail: henkdekker41@hetnet.nl.

Kruisjassen en sollokaarten
In de middag is het de beurt aan de kruisjassers en sollokaarters. Deze deelnemers dienen uiterlijk om 14.15 uur aanwezig te zijn om zich te laten inschrijven. Het kaarten start om 14.30 uur. De secretariaten van de KBO-afdelingen kunnen de namen van de kruisjassers en sollokaarters tot en met 8 oktober 2019 paarsgewijs aanmelden bij mevrouw Marieke Adema op telefoonnummer 06 4059 0354. Bij voorkeur per e-mail: m.adema5@upcmail.nl

De middag is inclusief een kop koffie of thee bij binnenkomst en enkele hapjes tijdens het kaarten. Voor verdere informatie bel Clemens Nales 06-2540 2674.