Gezelligheid op donderdagmiddag bij De Swite. Foto: PR
Gezelligheid op donderdagmiddag bij De Swite. Foto: PR Foto:

Programma ZSOM

LICHTENVOORDE - De uitzending van vrijdag 4 oktober bij de Antoniushove.

Natuurkijkjes
We zijn met de camera naar het Vragenderveen gegaan, dat deel uitmaakt van het Korenburgersveen. De Stichting Marke Vragender Veen is opgericht op 16 mei 1956. Ron Krabben is vandaag onze gids, hij neemt ons eerst mee naar de expositieruimte en daarna gaan we het veen in om de mooiste plekjes te bekijken.

ZSOM Regiojournaal

Bloemencorso Rekken 2019
Op 21 augustus heeft de ZSOM opnames gemaakt van het bloemencorso van Rekken. Veel kleine wagens en vijf grote wagens trokken dit jaar niet alleen door de straten in Rekken maar ook door het buitengebied van Rekken. De ZSOM maakte met drie camera's opnames van dit kleine doch bezienswaardige corso.

De Huntington-run
Vrijdagavond 30 augustus startten vele hardlopers en wandelaars voor een parcours van 5 of 10 km uitgezet over de mooie kerkepaden rond Zieuwent. De gehele opbrengst komt ten goede aan Campagneteam Huntington voor wetenschappelijk onderzoek dat tot een genezende therapie voor de ziekte van Huntington moet leiden.


Activiteitenmiddag de Swite

LICHTENVOORDE – Elke donderdagmiddag is de Swite geopend voor leden om een potje te kaarten, biljarten of om even een praatje te maken met een kop koffie of een pilsje. De activiteitenmiddag bij de Swite duurt van 3 oktober tot en met donderdag 28 april 2020. GeĂ¯nteresseerden mogen gerust langskomen om van de sfeer te proeven, een abonnement kan ter plekken worden afgesloten voor een paar tientjes per jaar.