Zwemschool Meekenesch gaat het zelf doen. Foto: PR
Zwemschool Meekenesch gaat het zelf doen. Foto: PR Foto:

Meekenesch neemt Zwemschool Lichtenvoorde over

LICHTENVOORDE - Zwemschool Lichtenvoorde verzorgde in de afgelopen jaren de zwemlessen in het Meekenesch. Per 1 januari gaan de huidige eigenaren hiermee stoppen en neemt Meekensch de zwemlessen over. Onder de naam Zwemschool Meekenesch blijft hiermee de mogelijkheid om dicht bij huis te leren zwemmen gewaarborgd.

De zwemlessen van Zwemschool Lichtenvoorde worden naadloos door Zwemschool Meekenesch overgenomen. De huidige zwemlessers blijven gewoon zwemmen; op dezelfde tijden, voor hetzelfde zwemdiploma en tegen dezelfde kosten. Zwemschool Meekenesch gaat wel een eigen invulling geven aan de zwemschool. De organisatie vertelt: "Wij willen dat een kind nadat het zijn of haar zwemdiploma's heeft gehaald, zo goed heeft leren zwemmen dat je het met een gerust hart mee kunt nemen naar welk water dan ook én dat het zwemmen leuk is gaan vinden! Want zwemmen is gewoon hartstikke leuk en gezond en dat moet je blijven doen, ook nadat je het zwemdiploma hebt gehaald."

Deskundige, gediplomeerde zwemjuffen en meesters
Zoals bekend mag worden verondersteld wordt zwembad Meekenesch naast de drie professionele krachten gerund met vrijwilligers. Voor alle doelgroeplessen werkt Meekenesch altijd met gediplomeerde, deskundige lesgevers. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de zwemlessen. Vaste gezichten op vaste tijden zodat leraar en kind elkaar goed leren kennen. "Zo zorgen we er voor dat het kind zich fijn voelt en op een goede en efficiënte manier zijn of haar zwemdiploma's haalt."

Vragen en aanmelden
Voor ouders van jonge kinderen heeft de organisatie nog een tip. "Meld je kind alvast aan voor zwemles op de dag die je voorkeur heeft. Dan is de kans het grootst dat je kind op het moment dat het 4,5 jaar is ook kan starten op de dag en het tijdstip dat je het best schikt." Voor vragen mail je naar zwemschool@meekenesch.nl.

Het ingekorte bericht van vorige week over de zwemlessen bij Meekenesch gaf aanleiding tot verwarring. Daarom publiceren we deze week de langere versie.


www.meekenesch.nl