Laurens Wildenborg, staand voor ‘De Zandschoppe’ van de 70-jarige Litac-familie. Foto: Theo Huijskes
Laurens Wildenborg, staand voor ‘De Zandschoppe’ van de 70-jarige Litac-familie. Foto: Theo Huijskes Foto:

Litac roept oud-leden op voor toernooi

LICHTENVOORDE - 70 jaar Litac en het feest is nog niet helemaal voorbij. Traditioneel staan op de tweede zondag van november al sinds vele jaren de Lichtenvoordse tafeltenniskampioenschappen op de agenda. Dit keer zullen met name de oud-leden in het middelpunt staan. Zij komen op 10 november uit in een aparte klasse.

Zonder de oud-leden had Litac niet bestaan en met hen wil de organisatie dan ook graag het 70-jarig bestaan nog een beetje na-vieren. Daarom wordt er voor leden en oud-leden een gezamenlijk toernooi georganiseerd. "Op deze dag willen we ook de oud-leden van oud-KSV uit Vragender en oud-leden van het vroegere Slagvaardig uit Zieuwent uitnodigen om er een 'oud-gemeente Lichtenvoordetoernooi' van te maken. Allemaal 'oudjes' bij elkaar, maar de jonkies van Litac zijn uiteraard ook welkom.", zo vertelt de organisatie. Ook als het tafeltennis niet meer lukt, zijn oud-leden uitgenodigd om herinneringen op te halen en te zien hoe mooi het bij Litac is geworden. "Het doel is dat het een gezellige middag wordt met veel mooie ontmoetingen. Echter, veel oud-leden zijn verhuisd en actuele contactgegevens niet meer paraat. Wij kunnen ieders hulp dan ook goed gebruiken hen op te sporen. Daarom ook langs deze weg onze oproep: ben je oud-lid kom dan meedoen en als je nog andere oud-leden kent, nodig die dan ook uit. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!"

Aanmelden en/of info kan via de aanmeldingsformulieren in de ontmoetingsruimte van de Zandschoppe, via woudafamilie@gmail.com of via de organisatoren: Lars Wildenborg 06-5056 2883 en Anne Wouda 06-1252 1863.