Tijdens de jubileummiddag werden er verschillende voordrachten gehouden. Foto: PR Tof Volk
Tijdens de jubileummiddag werden er verschillende voordrachten gehouden. Foto: PR Tof Volk Foto:

Tof Volk peilt belangstelling voor jubileumboek

VRAGENDER - Enkele weken geleden vond er een reünie en jubileumavond plaats in verband met 40 jaar toneel in Vragender. Tijdens deze bijeenkomst was er veel interesse voor het zeer uitgebreide archief van enkele honderden foto's en een aantal vermakelijke anekdotes van vóór en/of achter de coulissen. Een flink aantal aanwezigen gaf te kennen dat ze belangstelling hadden voor een fotoboek over de 40 toneeljaren.

Bij een ruime

deelname gaat

het boek rond

de 20 euro

kosten

Voordat de werkgroep een selectie maakt uit het grote aantal foto's en de vaak zeer vermakelijke 'randverschijnselen' wil men graag peilen hoeveel mensen er alsnog belangstelling hebben voor een prachtig boekwerk met wetenswaardigheden over elk van de 40 jaar. Bij ruime deelname zal het boek rond de twintig euro gaan kosten.

Bent u niet op de jubileumavond geweest maar wilt u alsnog uw interesse kenbaar maken? Mail dan uw naam en adres naar info@tofvolk.nl onder vermelding van 'jubileumboek'.

Foto: PR Tof Volk
De aanwezigen kregen een gezellig middagprogramma voorgeschoteld tijdens het jubileumfeest van Tof Volk. Foto: PR Tof Volk