LZV Kuypers Hair&Wellness verliest thuis

Drie weken geleden stond de bekerwedstrijd LZV Kuypers Hair&Wellness tegen ZVV den Haag ook op het programma en die werd toen gewonnen door LZV met 3-2 en plaatsten de Lichtenvoordse jongens zich voor de kwartfinale van de nationale beker.

Afgelopen vrijdag waren de spelers van ZVV Den Haag gewaarschuwd door zich niet te laten overrompelen in de openingsfase. ZVV Den Haag zette direct druk op LZV en pakte snel een 0-1 voorsprong, waarna Dylan de Bruin uit een corner tegen scoorde. Maar voor het rustsignaal stond het toch nog 1-3 op de borden.
In de tweede helft was het spelbeeld andersom en kwam LZV door een goal van Mees Siers toch op 2-3. De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker, kansen kwamen er wel zonder zelf goed te spelen. De gelijkmaker bleef uit door goed keepers werk van de Haagse goalie en door een mooi afstandsschot van ZVV Den Haag werd de wedstrijd een minuut bepaald op 2-4!

De eerst volgende wedstrijd is pas volgend jaar, zaterdag 11 januari een bekerwedstrijd in Ede voor een plaats bij de laatste 4 van Nederland.