Bridgers over de helft

GROENLO - Het bridgeseizoen zit er al weer half op. Van de vier competities van zes avonden zijn er al weer twee voorbij.

Op dinsdag 18 december werd de laatste avond van de tweede competitieronde gespeeld. Uiteindelijk werd het paar Marianne Spijker en Leo van Dijk eerste in de A-lijn met 56,46 %. Tweede werd het paar Hans Wentink en Ben Welman met 54,25%. Derde werd het paar Henk Dekker en Michaël Daniël met 52,06%. Dit laatste paar had de eerste competitieronde gewonnen. De B-lijn werd met een klein verschil gewonnen door Riet Asbreuk en Gerrie Reindersmet 55,56%. Als tweede eindigde het paar Bernadet Albering en Agnes Huinink met 54,98%. Derde werden Doortje Overkamp en Stien Wielens met 54,36%. Deze drie paren promoveren naar de A-lijn. Vanuit de C-lijn promoveren drie paren naar de B-lijn. Op de eerste plaats eindigde het paar Linie Smit en Mien Beerten met het goede percentage van 58,07%. Met slechts een verschil van 0,3% werd het paar Annet van der Markt en Hennie Temmink tweede met 57,77%. Agnes Gelinck en Yvonne Penterman werden derde met 55,69%.
Dinsdag 18 december werd ook de tweede ronde van de topintegraal-competitie gespeeld. Op de eerste plaats eindigde het paar Henk Dekker en Michaël Daniel met het hoge percentage van 65,10%. Tweede werden Anna en Wim Deunk met 63,28%. Derde werd het paar Annie Ribbers en Fons Avezaat met 62,89%. Na twee ronden topintegraal hebben Henk Dekker en Michael Daniel hierin de leiding met het hoge gemiddelde van 65,81%. Op flinke afstand volgt op de tweede plaats het paar Gerda en Hennie Hilderink met 60,81%. Derde staat nu het paar Anna en Wim Deunk met 58,76%. De derde ronde topintegraal wordt op dinsdag 19 februari gespeeld.


www.dsbgroenlo.nl