Klein Avink en Klein Tank winnen kerstkruisjassen Beneman

VRAGENDER - Bij het kruisjastoernooi van Beneman heeft het duo Klein Avink/Klein Tank met kerst gewonnen en een ander paar uit Lievelde staat na 4 avonden in het klassement aan kop.

Donderdag 27 december werd er bij restaurant Beneman gestreden voor de vierde ronde van het kruisjastoernooi. Meer dan dertig paren waren gekomen om in een gezellige kerstsfeer een kaartje te leggen. Na drie beumkes en het tellen van de punten rolde het paar Ten Have (Leo en Jos) als derde uit de bus. Tweede werden de heren Overkamp/Spijkers met 4327 punten. En zoals gezegd sloeg het paar Klein Avink/Klein Gunnewiek toe door met een verschil van iets meer dan 50 punten te winnen, (4370 pnt).

Rond de klok van 23.15 uur kon ook de nieuwe tussenstand na vier rondes opgemaakt worden. In deze stand gaan de heren Klein Gunnewiek/Hulshof nog aan kop maar ze worden bijna ingelopen door de nummers twee van deze avond. In totaal hebben al 39 verschillende paren mee gekaart waarvan maar liefst 24 paren al de vier avonden.

Volgende ronde
De volgende ronde is weer op de laatste maandag van de maand, 28 januari. Nieuwe paren zijn uiteraard van harte welkom onder het motto meedoen is belangrijker dan winnen!