Expositie van het Grols Palet

GROENLO - De cursisten van schilderclub het Grols Palet vertonen hun beste werken in De Molenberg. De schilderclub bestaat nu bijna twee jaar. Het is begonnen met acht cursisten op de dinsdagmiddag en is wegens succes uitgebreid naar twee groepen van totaal zestien cursisten. Dit jaar vertonen ze voor het eerst hun eigen werk. De expositie wordt gehouden van 17 maart tot en met 7 april in de gang van Lasonder in De Molenberg en is doorlopend en gratis toegankelijk.

Het schilderwerk van de zestien cursisten wordt beoordeeld door vakjurylid Robert Jansen. Jansen is beeldend kunstenaar en heeft heel wat jaren ervaring in het lesgeven bij schilderclub WAS in Winterswijk en bij GUM in Bredevoort. Ook het publiek kan de schilderwerken van zestien cursisten beoordelen en een stem uitbrengen voor het mooiste, kleurrijkste en origineelste schilderij. Er wordt een prijs verloot onder de publieksstemmers.

De opening van de expositie is op zondag 17 maart om 11.00 uur in 't Kanon van De Molenberg. De sluiting en prijsuitreiking zijn op 7 april om 15.00 uur in 't Kanon. Iedereen is van harte welkom.

Info
Meer info: Sonja Nijman, telefoon 0544-543307, e-mail s.nijman@szmk.nl.