Goede week TTV Grol

GROENLO - Tafeltennisvereniging Grol kan terugkijken op een goede week. Grol 2, 3 en 5 boekten volle winst; Grol 4 moest met een gelijkspel genoegen nemen. Alleen Grol 1 moest diep in het stof bijten, want het verloor met 2 – 8. Er werden drie wedstrijden in vijf games gespeeld, maar tegenstander ATTV 1 was duidelijk te sterk voor de Grollenaren. Alleen Wim en Herbert konden een partij winnen. Henk bleef met lege handen achter.

Grol 2 wist wel een overwinning te behalen en wel tegen Reflex 1. In een gelijkopgaande strijd wist team 2 tegen het einde de laatste drie wedstrijden te winnen en zo werd de uitslag 6 – 4 voor Grol 2. Roy 3 gewonnen partijen, Andric 2 en Erik 1.
Ook Grol 3 was succesvol de afgelopen week, het kwam tegen Bredevoort 2 met een gerieflijke stand van 4 – 1 voor te staan. Toch gaf de tegenstanders zich niet gewonnen en brachten ze de stand terug naar 4 – 3. Grol 3 wist echter weer in the winning mood te komen en de laatste drie wedstrijden te winnen. Zo werd de stand 7 – 3. Frans 3, Ben 2 en René 1 en ook het dubbel werd gewonnen door Grol.
Grol 4 moest het opnemen tegen Reflex 2. Dat was geen gemakkelijke opgave, de teams verschilden weinig in kracht en de strijd ging gelijk op. De einduitslag werd 5 – 5. Thomas won er 1, Frans 1 en Jan 2, en het dubbel maakte de vijf punten voor Grol vol.
Grol 5 had weinig moeite met Bredevoort 3. Met een nederlaag van 9 – 1 kon de tegenstander terugkeren naar huis. Priscilla zorgde voor 3 punten, Theo voor 2 en Cintha voor 3. En het dubbel leverde Grol een punt op.