ZSOM in De Molenberg

Tv-programma's week 14

GROENLO - Iedere week wordt het programma van de ZSOM (Ziekenomroep Sound of Music) op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo. In week 14 zijn de volgende programma's te zien.

Passion Lichtenvoorde
Op 27 maart 2018 werd in Lichtenvoorde de Passion opgevoerd. Men startte op de Markt in Lichtenvoorde. Vandaaruit werd een groot kruis naar het plein van Marianum gedragen, waar het kruis in een standaard werd geplaatst. In de aula werd vervolgens de uitvoering voortgezet. Passion Lichtenvoorde komt sinds drie jaar tot stand met medewerking van Marianum en de Lichtenvoordse kerken. Nieke Hoitink van Omroep Gelderland vulde de rol in van vertelster. De ZSOM was vorig jaar voor de tweede keer aanwezig bij dit evenement. Ook in 2019 zal de omroep opnames maken van de Passion, en wel op 15 april in de sporthal van Lichtenvoorde. Deze week het tweede deel van Passion Lichtenvoorde editie 2018.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2019 wordt men op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio in het Regiojournaal.

Allô Jannaô
Op 16 maart jongstleden heeft de ZSOM opnames gemaakt van de revue 'De weend met', opgevoerd door het Haaksbergse revuegezelschap Allô Jannaô. Graads en Jannaô vormen met elkaar het revue-echtpaar. Door de vele repetities zijn ze al goed op elkaar ingespeeld en samen met hun dochter Truike vormen ze een passend geheel. Ook de duidelijk aanwezige zus van Jannaô, Leida, is weer van de partij. Tone, de vrijgezel, en 't oale Gaitjan, komen vaak op bezoek en ze maken samen van alles mee. Deze week het tweede deel van de 61ste revue.

Website
Op de website van de ZSOM zijn verschillende programma's en ook het Weekjournaal te zien.


www.zsom.nl